Головна Новини Суспільство події Київ атакувала пилова буря, пошкодився міст (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ атакувала пилова буря, пошкодився міст (фото, відео)

У Києві спостерігається пилова буря, мешканцям радять закрити вікна, а у разі перебування на вулиці - відійти від дерев

16 квітня 2020, 17:07 comments3040
Поділіться публікацією:








Київ атакувала пилова буря, пошкодився міст (фото, відео)

У Києві оголошено штормове попередження через пилову бурю: видимість є дуже низькою, а пориви вітру досягають 17-22 м/с. Фото та відео, як хмара пилу вкрила столицю, опубліковані у мережі.


Зокрема через сильний вітер завалилася частина тимчасових конструкцій риштувань Подільського мостового переходу. Про це йдеться на сторінці КМДА у Facebook. Зазначимо, що ці конструкції використовують для виконання робіт із антикорозійного захисту металоконструкцій арки мосту. А конструкції мосту лишилися непошкодженими. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Як пояснили у МВС на сторінці в у Facebook, це погодне явище зумовлене змінами клімату: безсніжна зима та відсутність звичної норми опадів. Як наслідок – повітряна ерозія ґрунтів, зниження рівня ґрунтових вод, що є причинами утворення пилу, який в столицю приніс північно-західний вітер.

Фахівці закликають дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру: закрити вікна, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні. У разі, якщо ви опинилися на вулиці, то слід триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі та дерев. За нагодою сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті. Крім того, радять уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч із ними авто.

Раніше "Коментарі" писали, що Карпати завалило снігом: опубліковані ефектні фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!