Головна Новини Суспільство події Київ третій день очолює рейтинг міст з найбільш забрудненим повітрям у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ третій день очолює рейтинг міст з найбільш забрудненим повітрям у світі

Столична влада запевняє, що основною причиною забрудненого повітря є пожежі в Житомирській області, а також тління трави в Чорнобилі

18 квітня 2020, 13:43 comments2719
Поділіться публікацією:
Київ третій день очолює рейтинг міст з найбільш забрудненим повітрям у світі

Київ третій день є лідером в рейтингу міст із найзабрудненішою повітрям у світі. Опівдні 18 квітня показник забруднення повітря в столиці України знаходиться на рівні 316. При цьому при нормальних умовах цей показник повинен бути на рівні не більше 50 пунктів. Такі дані публікує сервіс IQAir.

З-за високого рівня забруднення повітря в Києві, жителям столиці не рекомендують без гострої необхідності виходити на вулицю і не відкривати вікна. Крім того, щоб у будинку було комфортніше дихати, експерти рекомендую частіше проводити вологе прибирання.

У той же час, багато жителів столиці відзначають, що в квартирах смердить гаром, особливо це помітно на нижніх поверхах. Люди кажуть, що навіть волога прибирання не допомагає впоратися з важким повітрям.

У той же час столичні власті заявляють, що причиною високої забруднення повітря в Києві є дим, який доноситься з Житомирської області, в якій зараз горить близько 2700 га лісу.

Раніше "Коментарі" писали, що на території Корогодського, Луб'янського, Паришевского, Детякивского і Денисовецкого лісництв на території ЧАЕС за станом на ранок суботи, 18 квітня, продовжують тліти трава і пні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!