Головна Новини Суспільство події Пожежі на Житомирщині: у ДСНС пояснили, чому не вдається загасити
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежі на Житомирщині: у ДСНС пояснили, чому не вдається загасити

Рятувальники не можуть дістатися до вогнищ загоряння

19 квітня 2020, 16:45 comments3332
Поділіться публікацією:
Пожежі на Житомирщині: у ДСНС пояснили, чому не вдається загасити

Пожежі на території Житомирської області тривають. Рятувальники стикаються з певними труднощами в процесі гасіння. Так, у зв'язку з неможливістю потрапити в осередки займання, вогонь в деяких місцях загасити не виходить.

"Що стосується ситуації в Житомирській області, то станом на ранок 19 квітня проводяться гасіння 9 вогнищ горіння та тління трав'яної підстилки. Тривалий процес гасіння пожеж на Житомирщині пов'язаний з неможливістю доступу особового складу в окремі вогнища пожеж через непрохідність лісових масивів і відсутність доріг", — повідомили в ДСНС.

Відзначимо, що в Чорнобильській зоні триває ліквідація чотирьох осередків загоряння. У місцях стихійного лиха працює важка інженерна техніка, залучена пожежна авіація.

"У важкодоступних і болотистих ділянках пробиваються дороги для проїзду пожежної техніки в окремі вогнища пожеж. Працює пожежна авіація, в тому числі 3 вертольоти. Радіаційний фон в Києві, Київській області та зоні відчуження в межах природних фонових значень. До ліквідації в зоні відчуження залучено більше 700 осіб і більше 150 одиниць техніки ", — уточнили рятувальники.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Житомирській області в результаті лісових пожеж вогонь добрався до будівель в селах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!