Головна Новини Суспільство події Повітря Києва значно очистилося від смогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітря Києва значно очистилося від смогу

В Укргідрометцентрі повідомляють про екологічну нормалізації в Києві

20 квітня 2020, 14:35 comments2214
Поділіться публікацією:








Повітря Києва значно очистилося від смогу

За повідомленням від директора Укргідрометцентру Анатолія Прокопенка, в Києві, Київській та Житомирській областях якість атмосферного повітря покращилася, концентрація пилу і залишків горіння наблизилася до норми. Про це стало відомо на брифінгу відомства.

Так, за словами Прокопенка, ситуація покращилася завдяки зусиллям пожежників і деяким змінам синоптичної ситуації — зміні напрямку вітру і короткочасних дощів".

"Зважені речовини — пил і залишки горіння — близькі або трохи вище гранично допустимих концентрацій. Вміст у повітрі діоксиду сірки, діоксиду азоту, оксиду вуглецю та формальдегіду близький до гранично допустимої концентрації і навіть нижче", — зазначив фахівець.

Також Прокопенко підкреслив, що над регіонами не спостерігається задимленість, яка турбувала округу вже кілька днів.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прогнози Анатолія Прокопенка щодо очищення столичного повітря від смогу збулися. 18 квітня він повідомляв, що очищення атмосфери над Києвом відбудеться вже 20-22 квітня. Він наголосив, що такі показники характерні для весни, крім завислих речовин, але це не несе критичної загрози для населення. Зауважимо, що найбільше забруднення повітря спостерігається в нічні та ранні години, тому в цей час краще не виходити на вулицю і щільно закрити вікна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!