Головна Новини Суспільство події Український Хайзенберг: СБУ ліквідувала нарколабораторії, організовані вчителем хімії
commentss НОВИНИ Всі новини

Український Хайзенберг: СБУ ліквідувала нарколабораторії, організовані вчителем хімії

Дві лабораторії з виробництва наркотиків працювали у столиці та Київській області

22 квітня 2020, 18:30 comments4595
Поділіться публікацією:
Український Хайзенберг: СБУ ліквідувала нарколабораторії, організовані вчителем хімії

Служба безпеки України ліквідувала дві наркотичні лабораторії по виробництву та збуту наркотиків у Київській області. Групу організував колишній вчитель хімії, яким виявився викладач одного з вищих навчальних закладів столиці. Про це повідомили на офіційному сайті Служби безпеки України.

Підозрювані виготовляли амфетамін, катинон і фенилнитропропен у двох підпільних лабораторіях в Києві за місцем проживання лідера угруповання і в Київській області в гаражі орендованого приватного будинку.

Хімічні речовини підозрювані отримали з Азії і Західної Європи, а готові наркотики продавав через свій сайт і інші майданчики в інтернеті. У СБУ розповіли, що організатор лабораторій навіть продавав свої знання іншим правопорушників з кримінальних кіл.

В ході обшуку співробітники Служби безпеки України вилучили більше 5 кг катінону, більше 1 кг амфетаміну, більше 9 кг фенилнитропропена і більше 80 літрів інших прекурсорів. А також 2 кг канабісу, 2 літра ртуті і більше тонни хімічних речовин з обладнанням.

Як повідомляв портал "Коментарі", Джо Байден планує призначити Мішель Обаму віце-президентом США у разі перемоги на президентських вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!