Головна Новини Суспільство події Під Києвом потрапив в аварію військовий вертоліт
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом потрапив в аварію військовий вертоліт

Під час навчального польоту під Києвом в двигун військового вертольота потрапив птах

23 квітня 2020, 10:26 comments2082
Поділіться публікацією:
Під Києвом потрапив в аварію військовий вертоліт

Військовий вертоліт потрапив в аварію під Києвом. Пілоти змушені були садити техніку посеред поля. Про це повідомили в штабі Збройних сил.

Напередодні бригада транспортної авіації з Борисполя проводила планові навчання. Армійці відпрацьовували навички польотів на максимально низькій висоті. Також удосконалювали вміння працювати в парі. В якийсь момент, близько 17:00, один з екіпажів військового вертольота Мі-8 помітив, що один з двигунів вийшов з ладу. Другий продовжував працювати в звичайному режимі. Цим і скористалися пілоти.

Екіпаж у терміновому порядку знайшов відкриту місцевість, куди б можна було безпечно посадити вертоліт. У підсумку, успішно приземлилися на полі біля Іванкова. Ніхто не постраждав.

Що саме сталося, пілоти вже знають. Кажуть, що в двигун залетіла пташка. Це і вивело його з ладу. Інших поломок техніки не знайшли. Вимушена посадка машині не нашкодила. Як тільки двигун полагодять, вертоліт знову буде в строю і пілоти зможуть відпрацьовувати на ньому навички польотів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що під час аварії вертольота в США загинув зірка баскетболу Кобі Брайант. Експерти з'ясували, що аварія сталася через погані погодні умови.

Фото: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!