Головна Новини Суспільство події Кличко відреагував на затримання свого заступника Володимира Слончака
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко відреагував на затримання свого заступника Володимира Слончака

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що вже прийняв рішення щодо свого заступника Володимира Слончака, якого напередодні затримали за напад на поліцейського

27 квітня 2020, 09:08 comments4760
Поділіться публікацією:
Кличко відреагував на затримання свого заступника Володимира Слончака

Віталій Кличко відреагував на повідомлення про затримання свого заступника Володимира Слончака. В Facebook на своїй сторінці мер столиці написав, що має вже рішення щодо Слончака. При цьому, що це за рішення, Кличко уточнювати не став.

Володимира Слончака поліцейські затримали напередодні за напад на правоохоронця. Подробиці інциденту раніше оприлюднив народний депутат Олександр Дубінський.

Заступник керівника столичної адміністрації пізно ввечері їхав на машині разом з депутатом Київської міськради Людмилою Костенко. Іномарка рухалася по центру столиці з вимкненими фарами. За кермом була саме Костенко, а Слончак знаходився на пасажирському сидінні. Коли автомобіль зупинили патрульні, між чиновником і поліцейськими виник словесний конфлікт. Слончак, нібито погрожував патрульним, посилаючись на свою посаду в КМДА. А закінчилося все тим, що заступник Кличка накинувся на правоохоронця, після чого його затримали.

Вже вранці на сторінці мера столиці з'явилося коротке повідомлення про вечірні події.

"Рішення я прийняв, лише дізнавшись про події в неділю ввечері. Сьогодні все оформимо документально", — написав Кличко. При цьому пообіцяв розповісти подробиці під час традиційного брифінгу опівдні.

Раніше "Коментарі" розповідали більш детально про затримання Володимира Слончака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!