"Продовольчі ринки в Україні можуть відкритися вже на цьому тижні", - ЗМІ

Уряд розглядає можливість відкриття ринків, незважаючи на карантин, але в умовах дотримання всіх заходів безпеки

Кабінет міністрів України разом із главою держави Володимиром Зеленським розглядають можливість відновлення роботи продовольчих ринків вже на цьому тижні. Про це передає видання "ВВС".

Так, мова йде від 280 українських базарів, які забезпечують продуктами харчування населення і забезпечують мале фермерство асортиментом сировини.

"Встановимо чіткі правила і давайте дозволимо їх (ринки) відкрити. Треба вчитися жити і працювати в нових умовах з дотриманням усіх відповідних протоколів", - позначив президент Володимир Зеленський.

Запуск торгових об'єктів мають намір розпочати вже з середи, щоб до суботи робота ринків була повністю відновлена в умовах карантину.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Херсонській області пройшов масштабний протест підприємців та аграріїв, які не можуть продати овочі та фрукти навіть за заниженою ціною, в результаті чого продукти гниють і несуть колосальні збитки. За інформацією правоохоронців, протестувальники вчора безперервно ходили по мосту, тим самим перешкоджаючи проїзду автомобілів. За порядком стежили близько 70 поліцейських.