Вбивство сина депутата Соболєва: повідомлено про нову підозру

В Офісі генпрокурора повідомили нові подробиці розслідування вбивства 3-річного сина депутата Київради В'ячеслава Соболєва

Повідомлено про підозру особі, причетній до вбивства 3-річного сина депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва Сашка, яке сталося в центрі Києва в грудні 2019 року. Про це інформує прес-служба Офісу генпрокурора (ОГП).

Повідомляється, що фігуранта оголосили в міжнародний розшук. Крім того, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Як зазначили в ОГП, це надає правові підстави компетентним органам затримати цю особу на території іншої держави.

Продовжується досудове розслідування. Додамо, що наразі у цій справі повідомлено про підозру шести особам. Чотири з них перебувають під вартою, а ще двоє – у міжнародному розшуку.

Як повідомлялося, стало відомо про нові подробиці у справі про замах на депутата Київради В'ячеслава Соболєва та смерті його маленького сина, але особи підозрюваних поки не розкривають.

Раніше портал "Коментарі" писав, що від Зеленського вимагають пояснень у справі про вбивство Каті Гандзюк. Так, біля Офісу президента та будинку генерального прокурора Ірини Венедиктової пройшли масові протести активістів, які стежать за процесом і розслідуванням вбивства херсонської соратниці Каті Гандзюк.