Головна Новини Політика Скандали.Політика "Злили справу": у Зеленського вимагають пояснень у справі про вбивство Каті Гандзюк
commentss НОВИНИ Всі новини

"Злили справу": у Зеленського вимагають пояснень у справі про вбивство Каті Гандзюк

Біля Офісу президента та будинку генерального прокурора Ірини Венедиктової пройшли масові протести активістів, які стежать за процесом і розслідуванням вбивства херсонської соратниці Каті Гандзюк

28 квітня 2020, 13:50 comments2851
Поділіться публікацією:
"Злили справу": у Зеленського вимагають пояснень у справі про вбивство Каті Гандзюк

Вчора, після оголошеного завершення розслідування справи про причетність голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера до вбивства активістки Катерини Гандзюк, біля Офісу президента Володимира Зеленського та під житловим будинком генерального прокурора Ірини Венедиктової пройшли акції протесту. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Хто вбив Катю Гандзюк?".

Активісти переконані, що Венедиктова навмисно "злила" справу за  по Мангеру, у якого, до речі, вчора був день народження, а значить, зобов'язана піти у відставку.

Відзначається, що протести відбувалися і в Дніпрі, куди люди вийшли з тим же питанням до глави держави: "Зеленський, коли вбивці Гандзюк сядуть у в'язницю?".

"Саме Володимир Зеленський обіцяв посадити вбивць Каті Гандзюк. Саме Володимир Зеленський привів до влади Ірину Венедиктову, яка всього за 40 днів розвалила справу і тепер діє в інтересах замовників та організаторів вбивства Каті. Будемо вимагати у президента пояснень", — зазначено в анонсі до однієї з акцій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що активісти, які відстежують процес "справи Гандзюк" звинуватили главу Офісу генпрокурора Ірину Венедиктову в тому, що вона тисне на батька загиблої активістки з Херсона Віктора Гандзюка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!