Головна Новини Суспільство події У Боснії затримали українця за контрабанду мігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Боснії затримали українця за контрабанду мігрантів

Під час обшуку українського авто виявили вісім осіб - жителів Афганістану і Пакистану, які виявилися незаконними мігрантами

30 квітня 2020, 14:10 comments1869
Поділіться публікацією:
У Боснії затримали українця за контрабанду мігрантів

Вчора в Мостарі співробітники Держагентства розслідувань та захисту Боснії і Герцеговини заарештували українця, якого підозрюють в контрабанді людей. Про це повідомляє видання N1.

Місцеві копи кажуть, що зупинили транспортний засіб, за кермом якого був громадянин України. Під час обшуку в авто виявили вісім осіб — жителів Афганістану і Пакистану, які виявилися незаконними мігрантами. В результаті, всіх причетних заарештували, а машину конфіскували. Зараз в Боснії проводять розслідування і виявляють всіх організаторів-контрабандистів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Нью-Йорку виявили жахливу знахідку. Місцеві жителі повідомили про три підозрілі фургони, від яких надходив неприємний запах. Поліцейські, які прибули на виклик, виявили у вантажівках більше сотні бездиханних тіл. Фургони були припарковані біля похоронного бюро: воно було настільки переповнене, що тіла було ніде зберігати. В результаті, начальство розпорядилося скласти "зайвих" у звичайні машини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!