Головна Новини Суспільство події Річниця трагедії в Одесі: відбулася сутичка через мову та затримання хулігана
commentss НОВИНИ Всі новини

Річниця трагедії в Одесі: відбулася сутичка через мову та затримання хулігана

У ЗМІ повідомляють, що місцевий мешканець напав на чоловіка, який вів трансляцію українською мовою на Куликовому полі в Одесі

2 травня 2020, 18:25 comments4740
Поділіться публікацією:








Річниця трагедії в Одесі: відбулася сутичка через мову та затримання хулігана

Сьогодні в Одесі під час заходів, присвячених подіям 2 травня 2014 року, відбувся інцидент на мовному ґрунті. На Куликовому полі, де розташований Будинок профсоюзів, чоловік напав на присутнього, який вів трансляцію українською мовою. Про це пише "Радіо свобода".

"Один з тих, хто стояв у черзі, обурився українською мовою стрімера Валентина Ткачука та облаяв його. Ткачук вів пряму трансляцію з входу на Куликове поле. Інший учасник черги вдарив стрімера, той штовхнув його, і тоді побити стрімера спробував один чоловік, а потім іще інший", — йдеться у повідомленні.

picture

Крім того, у поліції звітували про хулігана, який на Куликовому полі вчинив сварку з нецензурною лайкою з перехожим. Одесита втихомирили та доставили до поліції. На зловмисника був складений протокол за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП).

Загалом в облуправлінні Нацполіції зазначили, що усі підрозділи МВС з покладеними на них завданнями впоралися. Грубих порушень правопорядку та карантинних норм не допущено. 


Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що держава має забезпечити ефективне та неупереджене розслідування трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі.

Як писали "Коментарі", у річницю подій 2 травня в Одесі поліцейські приступили до посиленої охорони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!