Головна Новини Суспільство події Скандального блогера Шарія запідозрили у плагіаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандального блогера Шарія запідозрили у плагіаті

Українська художниця Олена Гаврищук звернула увагу, що Анатолій Шарій використовував її ілюстрацію в якості заставки для свого відео

3 травня 2020, 12:48 comments4410
Поділіться публікацією:
Скандального блогера Шарія запідозрили у плагіаті

Ілюстратор і художниця, яка створює милі патріотичні малюнки з гарним змістом Олена Гаврищук опублікувала пост, де вказала, що блогер і журналіст Анатолій Шарій використовував без дозволу її творчість в якості заставки для свого ролика, де віщає про аннексированный Крим. Пост опублікований в соціальній групі "Иллюстрактор" на платформі Facebook.

Гаврищук зазначає, що картинка не була використана Шарієм в самому відео, яке датоване ще 26 грудня 2019 року, проте було використано в якості залучення аудиторії серед користувачів.

"Хто-небудь знає, як з цим можна боротися?", — художниця звертається за порадою.

HhuyBhX9BVpgjvhkl_pPWx6Yl.jpg

У свою чергу інтернет-аудиторія закликала автора поста скаржитися безпосередньо на публікацію Шарія адміністрації Facebook, а деякі, навпаки закликали вимагати у нього вказати авторство Гаврищук і тим самим підвищити популярність її робіт.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що скандальний блогер Анатолій Шарій, який ховається від кримінального переслідування українських правоохоронців в одній з країн Євросоюзу, був виключений зі списку розшукуваних осіб у Міністерстві внутрішніх справ. Зазначимо, що Шарій перебував у розшуку Солом'янського управління поліції ще з 7 лютого 2012 року за звинуваченням у частині другій статті 383 Кримінального кодексу України — завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину. За версією слідства прокуратури Києва, 12 липня 2011 року Анатолій Шарій організував інсценування замаху на власне вбивство і зробив завідомо неправдиве повідомлення в поліцію.



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!