Головна Новини Суспільство події В ОАЕ горить хмарочос: опубліковані фото і відео
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОАЕ горить хмарочос: опубліковані фото і відео

У місті Шарджа горить 48-поверхова житлова будівля

5 травня 2020, 23:48 comments2995
Поділіться публікацією:
В ОАЕ горить хмарочос: опубліковані фото і відео

Масштабна пожежа спалахнула в 48-поверховому житловому будинку в місті Шарджа у вівторок ввечері, повідомив офіційний представник Цивільної оборони Шарджі. Однак про те, що стало причиною пожежі, поки не повідомляється. Про це пише Khaleej Times.

Місцева влада повідомляє, що повідомлення про пожежу надійшло о 21:40 за місцевим часом. Вогонь спалахнув на нижніх поверхах, але швидко охопив практично всю будівлю. Мешканців хмарочоса евакуювала місцева влада.

Джерела видання повідомили, що щонайменше п'ять сусідніх будинків були евакуйовані владою. Велика кількість автомобілів отримали ушкодження через уламки, які падали з хмарочоса.

Раніше "Коментарі" писали, що в Житомирській області почалися роботи по відновленню лісів, які нещодавно пошкодили пожежі. Повідомляється, що по всій країні незважаючи на карантин працівники лісової галузі продовжують відновлювати ліси. Зокрема, триває робота в Житомирській області, де природа постраждала від лісових пожеж.

Два тижні тому сильний вітер обірвав електричні дроти біля лісового масиву Богунського лісництва Житомирського лісгоспу, що неподалік від обласного центру. Це спричинило пожежу, вогонь практично знищив дворічні лісові культури. Зараз лісівники почали відновлювати пошкоджені вогнем лісові ділянки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!