Головна Новини Суспільство події У Бердянську компанія п'яних жінок побила патрульних (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бердянську компанія п'яних жінок побила патрульних (ВІДЕО)

Побачивши компанію жінок, яка випивала на дитячому майданчику, жителі Бердянська подзвонили в поліцію, і почалося непередбачуване

6 травня 2020, 17:35 comments3567
Поділіться публікацією:








У Бердянську компанія п'яних жінок побила патрульних (ВІДЕО)

Днями в Бердянську Запорізької області місцеві жительки, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побили патрульних. Відео п'яного дебошу виклали в Мережу очевидці.

Інцидент стався на дитячому майданчику. Побачивши компанію жінок, які явно порушували правила карантину, випиваючи в зоні для дітей і голосно лаючись матом, місцеві жителі зателефонували в поліцію. Але тут почалося непередбачуване: жінки чинили опір, почали бити копів, виривалися і хотіли втекти. Після словесних перепалок і штовханини порушниць все ж посадили в патрульне авто і відвезли у відділок. За попередніми даними, їм загрожує чималий штраф за порушення карантину і опір поліції.

Раніше ми повідомляли, що незважаючи на карантин через пандемію коронавірусу, в Маріуполі урочисто відкрили супермаркет. Подія закінчилася "штурмом" з боку пенсіонерів та прибуттям п'яти нарядів патрульної поліції. Згідно з відео, опублікованому в соцмережах, як тільки відкрилися двері супермаркету, незважаючи на заборону масових зібрань і правило півтора метрів між людьми, десятки людей буквально ввалилися в магазин натовпом. Переважно, це були люди пенсійного віку. В результаті на місце прибув начальник патрульної поліції Донецької області та 5 екіпажів правоохоронців. Штрафи пенсіонерам вирішили не виписувати, лише попереджаючи людей про карантин і його правила.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!