Головна Новини Суспільство події У Дніпрі підліток з криком "Я - мільйонер" відкрив вогонь з вікна, транслюючи стрілянину в Instagram (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі підліток з криком "Я - мільйонер" відкрив вогонь з вікна, транслюючи стрілянину в Instagram (ВІДЕО 18+)

У прямому ефірі в Instagram підліток з Дніпра називає себе Сергієм Абрамовим і стріляє з пістолета

8 травня 2020, 11:00 comments3812
Поділіться публікацією:








У Дніпрі підліток з криком "Я - мільйонер" відкрив вогонь з вікна, транслюючи стрілянину в Instagram (ВІДЕО 18+)

У Дніпрі серед білого дня сталася НП. 15-річний хлопець вийшов у прямий ефір Instagram, дістав травматичний пістолет і з криками "Я — мільйонер" почав стріляти з вікна. Про це повідомляє Національна поліція.


В онлайн-трансляції підліток назвав себе Сергієм Абрамовим і відкрив вогонь по машинах з вікна своєї квартири на другому поверсі. Обережно, на відео — елементи агресії і ненормативна лексика.

Ніхто з перехожих дивом не постраждав, а на місце оперативно прибули поліцейські. В під'їзді копи зустріли брата неповнолітнього хулігана, який також поспішав додому заспокоїти хлопця. Поліцейські попросили Сергія вийти, однак спокійної розмови не вийшло. Підліток вів себе агресивно, погрожував патрульним і рвався в бійку. В результаті, його затримали, вилучивши пістолет і 18 відстріляних гільз біля під'їзду. Виявилося, що зброя належить батьку Сергія, сам же "стрілець", за попередніми даними, був у стані наркотичного сп'яніння. У відношенні підлітка відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство" і хочуть залучити батьків до адмінвідповідальності.

Нагадаємо, днями в Бердянську Запорізької області місцеві мешканки, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побили патрульних. Відео п'яного дебошу виклали в Мережу очевидці. Інцидент трапився на дитячому майданчику. Побачивши компанію жінок, які явно порушували правила карантину, випиваючи в зоні для дітей і голосно лаючись матом, місцеві жителі зателефонували в поліцію. Але тут почалося непередбачене: жінки чинили опір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!