Головна Новини Суспільство події У Києві минулої ночі згорів ряд Мафів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві минулої ночі згорів ряд Мафів

За даними ДСНС причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки

10 травня 2020, 12:17 comments2544
Поділіться публікацією:
У Києві минулої ночі згорів ряд Мафів

Минулої ночі в Голосіївському районі столиці, горіли Мафи. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) м. Київ постраждалих немає.

Згідно з повідомленням ДСНС пожежа виникла в одному з кіосків з продуктами, а пізніше вогонь поширився на сусідні кіоски, серед яких було кафе, а також МАФ з квітами. Площа загоряння склала 3×20 м.

У продовольчому кіоску згоріло внутрішнє оздоблення, холодильники, морозильна камера і стабілізатор електричного напруги. У кафе згоріло внутрішнє оздоблення, пошкоджені мікрохвильова піч та меблі. У квітковому кіоску частково пошкоджене внутрішнє оздоблення.

У ДСНС попередньою причиною пожежі назвали коротке замикання електропроводки в одному з МАФів. Остаточно причину повинна встановити поліція.

Раніше "Коментарі" писали, що в четвер, 7 травня, в столиці України випала рекордна кількість опадів за останні 129 років, а саме з 1891 року. В обсерваторії розповіли, що в четвер у Києві на проспекті Науки вперше з 1891 року випало 24 міліметри опадів, за даними спостережень метеорологічної станції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського. В цього ж дня 112 років тому, а саме в 1908 році, випало вдвічі менше опадів столиці нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!