Головна Новини Суспільство події У Пітері - велика пожежа в реанімації "червоної зони": загинули жертви COVID-19 на ШВЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пітері - велика пожежа в реанімації "червоної зони": загинули жертви COVID-19 на ШВЛ

Велика пожежа сталася вранці в петербурзькій лікарні святого Георгія, де лікували хворих коронавірусом

12 травня 2020, 09:10 comments1984
Поділіться публікацією:
У Пітері - велика пожежа в реанімації "червоної зони": загинули жертви COVID-19 на ШВЛ

Сьогодні вранці в російському Санкт-Петербурзі сталася пожежа у лікарні святого Георгія, де лікували хворих коронавірусом. В результаті загинули щонайменше 5 осіб. Ще 150 евакуювали.

Як повідомляють російські ЗМІ, осередок загоряння знаходився в реанімації "червоної зони" на шостому поверсі лікарні, де лікуються пацієнти з COVID-19. Загиблі були підключені до апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ). Всього ж в цьому відділенні було 16 людей, 11 з яких перенесли до сусіднього крила. Пожежники, озвучуючи можливу причину пожежі, вважають, що спалахнув апарат ШВЛ.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 10 травня в Підмосков'ї у Росії горів хоспіс для літніх людей. Під час пожежі загинуло 10 осіб. Всі вони отруїлися продуктами горіння, пише ТАСС. Пожежа в хоспісі в підмосковному Красногорську спалахнула за кілька хвилин до опівночі. Пацієнти в цей час вже спали. Пожежних персонал викликав буквально відразу ж. Вогонь, що виник на другому поверсі будівлі, не встиг сильно поширитися. Він знищив 15 квадратних метрів. І знадобилося всього півгодини, щоб повністю загасити відкриті вогнища, і ще півгодини, щоб впоратися з пожежею остаточно. Проте і такого короткого часу вистачило, щоб відбулася трагедія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!