Головна Новини Суспільство події У Кабулі терористи захопили пологовий будинок: є жертви, поранена породілля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабулі терористи захопили пологовий будинок: є жертви, поранена породілля

Зараз у пологовому будинку Кабула в Афганістані триває рятувальна операція, так як бойовики досі знаходяться в його стінах

12 травня 2020, 14:15 comments2353
Поділіться публікацією:
У Кабулі терористи захопили пологовий будинок: є жертви, поранена породілля

Сьогодні вранці в Кабулі (Афганістан) троє озброєних бойовиків увірвалися в пологовий будинок і почали перестрілку з охороною. Місцеві ЗМІ, посилаючись на правоохоронні органи, повідомляють про щонайменше чотирьох жертв з боку мирних людей, а також постраждалих, серед яких — породілля.

Повідомляється, що пологовим будинком керує благодійна організація "Лікарі без кордонів" в шиїтській частини афганської столиці Кабула. Відомо, що померли щонайменше чотири випадкові жертви і убитий один терорист. Зараз у пологовому будинку триває рятувальна операція, так як бойовики досі перебувають у його стінах. Медичний заклад розрахований на 100 пацієнтів, на даний момент є інформація лише про 80 евакуйованих породіль і немовлят. Ніхто з терористичних організацій відповідальність за напад поки не взяв.

Раніше ми повідомляли про те, що 1 травня в провінції Північний Синай на північному сході Єгипту вибухнув фургон з людьми. Терористи влаштували атаку на броньований транспортний засіб, відповідальність за яку поки жодна з екстремістських сил не взяла. Втім, як відомо, в цій провінції орудує угруповання, яка підпорядковується ІДІЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!