Головна Новини Суспільство події "Бойовики ЛДНР перейшли в наступ": поранений український боєць
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бойовики ЛДНР перейшли в наступ": поранений український боєць

За сьогоднішній день терористи чотири рази обстрілювали українські позиції

17 травня 2020, 21:20 comments8139
Поділіться публікацією:
"Бойовики ЛДНР перейшли в наступ": поранений український боєць

Сьогодні в результаті одного з чотирьох обстрілів, які вчинили проросійські бойовики тимчасово-окупованих територій Донецької та Луганської областей, поранений один український боєць. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил на Facebook.

За даними командування, з початку поточної доби російсько-окупаційні сили 4 рази виявляли вогневу активність. Під час обстрілу російські найманці застосовували міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем, безпілотні літальні апарати, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Відзначається, що мінометні обстріли були зафіксовані поблизу Авдіївки, а безпілотник для скидання гранати окупанти застосували в районі Водяного. Підрозділу Об'єднаних сил поблизу Славного були обстріляні з кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення. Українські підрозділи відповіли прицільним вогнем з наявних вогневих засобів, чим змусили окупаційні сили припинити ворожу активність. Втрати бойовиків уточнюються.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в шестирічну річницю з початку АТО на Донбасі експерти дали свою оцінку подіям і перспективу закінчення воєнних дій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!