Головна Новини Суспільство події В Одесі обвалився житловий будинок: рятувальники шукають жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі обвалився житловий будинок: рятувальники шукають жертви

У центрі Одеси обвалилася стіна житлового будинку, зруйнувавши три квартири

18 травня 2020, 19:26 comments2518
Поділіться публікацією:








В Одесі обвалився житловий будинок: рятувальники шукають жертви

Сьогодні після 16:00 на вулиці Торговій, яка розташована у центральній частині міста Одеси, обрушилася кутова стіна житлового будинку 1890 року побудови. Під завалами попередньо немає жертв. Про це передає видання "Думська".

На місце аварії прибули рятувальники, начальник Головного управління Нацполиии Одеській області Олег Бех, міський голова Геннадій Труханов, а також губернатор Куций Максим.

Як заявили представники ГУ ДСНС, в результаті аварії попередньо немає жертв.

"У будинку проживали п'ять сімей, всі вони були своєчасно евакуйовані, за їх словами, нікого в квартирах більше не було", — зазначено в повідомленні.

Труханов зазначив, що причиною таких сумних інцидентів, які для Одеси, на жаль, не виняток, а скоріше, норма, є несумлінність забудовників, які будують "нову Одесу", не піклуючись про потреби "старої" і проводячи роботи по зведенню будівель з порушенням норм Дабку.

Відзначається, що будинок, де сталося обвалення, сусідив з колишніми лазнями радянської споруди, знесеними нещодавно компанією "Некст Джен девелопмент". Вона має намір звести там "багатофункціональний центр".

_iGRfqpxghqTuEskeZs-WPkut.jpg

picture

picture

picture

picture

Обрушений будинок не був предметом архітектури старого міста, а тому не перебував під великою увагою міської влади.

Розповідає Марина Мануліна, мешканка квартири №4, що розташовувалася на третьому поверсі будівлі: "Вниз звалилася вся квартира, крім однієї кімнати. Обвал поховав і мою машину. О 16:20 почули, як тріщить будинок, схопили документи і тварин і вибігли. Залишилися без нічого..."


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що буквально місяць тому на Канатній, розташованої також в історичному центрі Одеси обвалився житловий будинок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!