Головна Новини Суспільство події Фракція "Батьківщина" вирішила самоізолюватися через вірус в одного з депутатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Фракція "Батьківщина" вирішила самоізолюватися через вірус в одного з депутатів

У одного з депутатів підтвердили коронавирусное захворювання

20 травня 2020, 10:59 comments1539
Поділіться публікацією:
Фракція "Батьківщина" вирішила самоізолюватися через вірус в одного з депутатів

Депутати парламентської фракції партії "Батьківщина" прийняли рішення піти на самоізоляцію. Такий крок був зроблений після того, як в одного з депутатів, Олега Мейдича, підтвердили вірусне захворювання. За час обмежень члени фракції пройдуть тести на коронавірус. Повернутися до роботи вони зможуть лише тоді, коли пересвідчаться, що хворих COVID-19 серед них немає. Про це заявила віце-спікер Верховної Ради Олена Кондратюк.

"Ви бачите, що сьогодні немає в залі фракції "Батьківщина". На жаль, один із наших колег, а саме Олег Мейдич захворів, у нього підтверджений коронавірус. Як відповідальна, фракція сьогодні відсутня в залі, тому що всі депутати пішли на самоізоляцію і поки не буде проведено тестування кожного з депутатів і не буде рішення про те, що вони всі здорові, вони не повернуться у цей зал", — наголосила Кондратюк під час пленарного засідання парламенту.

Як повідомляв порту "Коментарі", станом на 20 травня медики лабораторно підтвердили 354 нових випадки коронавірусу в Україні — це на 106 осіб більше, ніж за минулу добу. Таким чином, станом на 9:00 ранку середи, кількість інфікованих у нашій країні становить 19230 громадян. Про це повідомляє МОЗ України.

За інформацією медиків, на сьогоднішній день, 20 травня, через ускладнення, викликаних COVID-19, померло вже 564 пацієнта. У той же час вилікували рекордну кількість — 5955 чоловік.

Якщо звернути увагу на темпи поширення коронавіруса в регіонах, лідерство все ще утримує Чернівецька область, де, до речі, свого часу зафіксували перший випадок COVID-19 в Україні. Найменше вражені Донбас і Чернігівська область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!