Головна Новини Суспільство події Кривава розправа на Житомирщині: вбивця розстріляв з мисливської рушниці 7 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Кривава розправа на Житомирщині: вбивця розстріляв з мисливської рушниці 7 людей

В лісах Житомирщини мисливець вчинив криваву розправу над своїми товаришами. Жертвами масового розстрілу стали 7 осіб

22 травня 2020, 09:23 comments5854
Поділіться публікацією:
Кривава розправа на Житомирщині: вбивця розстріляв з мисливської рушниці 7 людей

На Житомирщині професійний мисливець вчинив криваву розправу над своїми товаришами. Чоловік розстріляв з мисливської рушниці 7 осіб. Про це написав на своїй сторінці в Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко.

Трагедія розігралася в лісі сьогодні вночі. Компанія друзів відпочивала на березі ставка, який розташований недалеко від села Новоселиця. Чоловіки приїхали сюди з Києва не вперше. Тут товариші і раніше збиралися половити рибу. Але цього разу відпочинок старих друзів закінчився масовим розстрілом.

Всього в компанії було 9 чоловік, серед них і орендар ставка, він же — професійний мисливець. Чоловіки випивали. Незабаром шестеро з них пішли спати в споруду, яка розташована на березі. Ще троє продовжили розмову за чаркою спиртного. Близько години ночі між товаришами спалахнув конфлікт. За даними слідства, в цей момент орендар ставка і схопився за мисливську рушницю. Спочатку він убив двох співрозмовників, потім пішов до сараю, де спали інші. Там чоловік розстріляв ще п'ятьох. Лише одному з компанії вдалося втекти в ліс. Незабаром він дістався до села і викликав поліцію.

Підозрюваного правоохоронці вже затримали, зараз він під вартою, повідомив Геращенко.

"Тепер затриманому доведеться пройти судово-психіатричну експертизу. Після цього суд має вирішити — підозрюваний осудний чи ні", — додав заступник міністра. Він вважає, що єдине покарання, якого заслуговує підозрюваний — це довічне ув'язнення.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що у США злочинець розстрілював відвідувачів торгового центру і транслював все в прямому ефірі в соцмережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!