Головна Новини Суспільство події У поліції озвучили ймовірну причину масового вбивства в Житомирській області
commentss НОВИНИ Всі новини

У поліції озвучили ймовірну причину масового вбивства в Житомирській області

Копи назвали одну з головних версій масової розправи над людьми у водойми на Житомирщині

22 травня 2020, 12:20 comments4102
Поділіться публікацією:
У поліції озвучили ймовірну причину масового вбивства в Житомирській області

У поліції Житомирської області назвали одну з головних версій масової розправи над людьми у водойми. Як повідомляє "Уніан" з посиланням на прес-секретаря ГУНП в Житомирській області Аллу Ващенко, трагедія могла статися через алкоголь.

Спікер обласної поліції каже, що всі жертви — люди від 50 до 30 років — були давно знайомі і відпочивали тут не перший день.

"Приїхали вони до чоловіка, який їх розстріляв, ще задовго до трагедії — у ніч з 20 на 21 травня. І все було добре, тому ми не виключаємо, що саме алкоголь міг стати однією з причин розстрілу людей", — каже Ващенко.

Нагадаємо, на Житомирщині професійний мисливець вчинив криваву розправу над своїми товаришами: чоловік розстріляв з мисливської рушниці 7 осіб. Про це написав на своїй сторінці в Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко. Трагедія розігралася в лісі сьогодні вночі. Компанія друзів відпочивала на березі ставка, який розташований недалеко від села Новоселиця. Чоловіки приїхали сюди з Києва не вперше. Всього в компанії було 9 чоловік, серед них і орендар ставка — професійний мисливець. Чоловіки випивали. Незабаром шестеро з них пішли спати в споруду, яка розташована на березі. Ще троє продовжили розмову за чаркою спиртного. Близько години ночі між товаришами спалахнув конфлікт. За даними слідства, в цей момент орендар ставка і схопився за мисливську рушницю. Спочатку він убив двох співрозмовників, потім пішов до сараю, де спали інші. Там чоловік розстріляв п'ятьох. Лише одному з компанії вдалося втекти в ліс. Незабаром він добрався до села і викликав поліцію. Підозрюваного правоохоронці вже затримали, зараз він під вартою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!