Головна Новини Суспільство події В авіакатастрофі у Пакистані вижили дві людини
commentss НОВИНИ Всі новини

В авіакатастрофі у Пакистані вижили дві людини

Місцеві ЗМІ спочатку повідомили про трьох виживших, але Мiнздрав спростував

22 травня 2020, 21:09 comments5914
Поділіться публікацією:
В авіакатастрофі у Пакистані вижили дві людини

В результаті катастрофи пасажирського літака AirBus A320 авіакомпанії Pakistan International Airlines неподалік від аеропорту Карачі в Пакистані вижили двоє людей. Про це повідомили у прес-службі Мiнздраву Пакистану.

Спочатку місцеві ЗМІ написали про трьох виживших, але в прес-службі Мiнздраву Пакистану розповіли, що тільки двоє з них були пасажирами літака. Третім вижившим виявився житель одного з прилеглих до місця катастрофи будинків, на який і впав лайнер.

Виживших вже доставили до лікарні, але поки не уточнюють ступінь тяжкості отриманих ними травм. На місці аварії пасажирського літака триває рятувальна операція. Всього в літаку перебувало 98 осіб.

Офіційні причини авіакатастрофи поки невідомі. Для цього незалежна організація повинна провести власне розслідування, в ході якого з'ясувати обставини і причини аварії. На момент публікації з'явилася інформація, що зв'язок з літаком перервався через кілька хвилин до падіння.

Як повідомляв портал "Коментарі", пасажирський лайнер Airbus A320 авіакомпанії Pakistan International Airlines розбився при заході на посадку в аеропорту Карачі в Пакистані. Літак впав на житловий район.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!