Головна Новини Суспільство події ОПЗЖ: напад на офіс партії – спроба помсти та залякування за нашу принципову позицію
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ: напад на офіс партії – спроба помсти та залякування за нашу принципову позицію

У ОПЗЖ прокоментували НП біля офісу партії в Києві, заявивши, що мають намір відстоювати інтереси українців, попри всі залякування

23 травня 2020, 20:00 comments6371
Поділіться публікацією:
ОПЗЖ: напад на офіс партії – спроба помсти та залякування за нашу принципову позицію

Сьогодні, 23 травня, стався черговий напад на офіс партії "Опозиційна платформа – За життя", повідомила прес-служба партії.

За інформацією політсили, служба безпеки партії ефективно протидіяла нападу, однак поліція нібито замість зловмисників затримала 11 людей, що протистояли атаці й намагалися перешкодити незаконним протиправним діям нападників.

"Один з працівників охорони госпіталізований "швидкою допомогою" після удару у скроню завдяки діям поліції, що заблокувала роботу служби безпеки офісу. Націонал-радикали вільно нападали на працівників офісу та службу безпеки, намагалися підірвати офіс, застосовуючи вибухові пакети, кидали фаєри і димові шашки у вікна, обливали фарбою будівлю. Атаки, які були нормою при режимі Порошенка, тривають і при Зеленському", – заявили в ОПЗЖ.

У партії вказують на те, що правоохоронці затримали кілька нападників лише після того, як ті закидали фаєрами співробітників поліції.

"Цей напад на офіс є спробою помсти та залякування за принципову позицію нашої партії у питаннях виконання Мінських угод і встановлення миру на Донбасі, з приводу неприпустимості зовнішнього управління Україною з боку Сполучених Штатів Америки, спробою залякати прихильників нашої партії, які 9 травня, всупереч позиції влади, масштабно святкували День Перемоги", – пояснили в "Опозиційній платформі – За життя".

У політсилі нагадали, що ОПЗЖ бореться з вільним функціонуванням на території України американських військових біолабораторій, які нібито проводять експерименти з небезпечними вірусами. Крім того, партія відстоює захист інтересів українського народу в питаннях недопущення продажу української землі, а також виступає за використання російської мови та вільний доступ до інтернет-ресурсів.

"Не маючи можливості спростувати цю позицію у відкритій політичній дискусії, наші політичні супротивники використовують підконтрольних націонал-радикалів для терору і залякування. "Опозиційна платформа – За життя" заявляє, що, незважаючи на атаки, ми будемо продовжувати відстоювати інтереси наших виборців і всього українського народу", – підсумували в партії.

Нагадаємо, біля офісу Медведчука у Києві прогримів вибух: опубліковано фото і відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!