Головна Новини Суспільство події "Стоп Реванш": у будинку Зеленського пройшов мітинг протесту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Стоп Реванш": у будинку Зеленського пройшов мітинг протесту

Учасники протесту вийшли нагадати президенту Володимиру Зеленському умови, які не дозволять здати країну агресору

24 травня 2020, 18:13 comments3767
Поділіться публікацією:
"Стоп Реванш": у будинку Зеленського пройшов мітинг протесту

Сьогодні колона учасників акції протесту під єдиною назвою "Стоп Реванш", пройшовшись по Хрещатику до Європейської площі, зупинилися біля багатоквартирного будинку на Грушевського, де, за їхньою інформацією проживає український гарант Володимир Зеленський з сім'єю. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Колону учасників акції супроводжували автомобіль і автобус вибухотехніків, співробітники поліції і кінологи з собаками. Рух по вулиці Грушевського перекрито.

До будівлі підійшли близько тисячі людей з національною символікою та прапорами політичних партій Національний корпус Демократична сокиру, ВО "Свобода" та громадської організації "Справа громад".

Метою візиту організатори називають необхідність нагадати главі держави про свої вимоги, серед яких звільнення і покарання керівника Офісу президента Андрія Єрмака і припинення, як кажуть учасники акції, реваншу проросійських сил і капітулянтської політики по закінченні війни у Донбасі.

Протестувальники обклеїли паркан і ворота навколо будинку, де президент володіє нерухомістю, листівками з власними вимогами і запалили фаєри під час виконання державного гімну. Після цього оголосили протест закінченим, люди почали розходитися.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найбагатші люди планети розбагатіли під час пандемії ще більше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!