Головна Новини Суспільство події Тортури і стрілянина над головою: стали відомі шокуючі подробиці зґвалтування в поліції під Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Тортури і стрілянина над головою: стали відомі шокуючі подробиці зґвалтування в поліції під Києвом

У Держбюро розслідувань кажуть, що дівчину копи зґвалтували кілька разів і застосували тортури

25 травня 2020, 14:40 comments3120
Поділіться публікацією:
Тортури і стрілянина над головою: стали відомі шокуючі подробиці зґвалтування в поліції під Києвом

Стали відомі шокуючі подробиці у справі про групове зґвалтування в Кагарлику, в якому обґрунтовано підозрюють двох тепер уже колишніх співробітників поліції. Як пише "Сегодня" з посиланням на власні джерела в МВС, дівчина, яка заявила про злочин, – свідок у справі про крадіжку, а зґвалтування нібито було скоєно прямо у відділенні поліції.

Інсайдери говорять, що затриманими виявилися "оперативники" — працівники кримінального блоку поліції. А в Держбюро розслідувань кажуть, що дівчину зґвалтували кілька разів. В ДБР також не приховують, що, крім зґвалтування, у відношенні потерпілої перевертні в погонах застосували тортури: одягали протигаз, наручники і стріляли над головою з табельної зброї.

Нагадаємо, на Київщині затримали двох поліцейських, яких підозрюють у груповому зґвалтуванні. Напередодні в місцеву лікарню у Кагарлику прийшла дівчина, яка заявила про те, що її зґвалтували. Їй трохи більше 25 років. При цьому вона зізналася, зґвалтували її саме співробітники поліції. Раніше її нібито викликали у відділення по справі про крадіжку майна. Чи постраждала вона від рук поліцейських під час допиту чи вже після цього, у повідомленні МВС не йдеться.

Служба внутрішньої безпеки провела перевірку і двох поліцейських, в результаті, затримали. За попередньою версією, докази їх причетності до злочину є. З правоохоронних органів підозрюваних тут же звільнили. Разом з тим, глава Національної поліції вирішив розформувати весь підрозділ, де затримані працювали. Їх колишні колеги з Кагарлицького районного відділення тепер зобов'язані будуть пройти переатестацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!