Головна Новини Суспільство події Групове зґвалтування в Кагарлику: адвокат розповів страшні подробиці звірства поліцейських (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Групове зґвалтування в Кагарлику: адвокат розповів страшні подробиці звірства поліцейських (ФОТО)

Адвокат жертви зґвалтування Євген Мельниченко каже, що злочин було сплановано: дівчину в райвідділ Кагарлика нібито заманив сусід

27 травня 2020, 09:55 comments3493
Поділіться публікацією:
Групове зґвалтування в Кагарлику: адвокат розповів страшні подробиці звірства поліцейських (ФОТО)

Стали відомі резонансні подробиці у справі про групове зґвалтування в Кагарлику, за підозрою в якому затримали двох тепер уже колишніх правоохоронців. Як розповів адвокат потерпілої дівчини Євген Мельниченко, злочин було сплановано: жертву в райвідділ нібито заманив сусід, який відвіз її на уявний допит на своєму авто.

“23 травня, в суботу, сусід привіз дівчину ніби на виклик в поліцію, де її чекав "дядя Коля", начальник карного розшуку відділу поліції Кагарлик. Сусід зараз у розшуку, у нього троє дітей, — розповідає Євген Мельниченко. — У відділі поліції на потерпілу чекав п'яний дядько Коля і Сергій — працівники поліції. Цей дядько Коля раніше домагався потерпілу і говорив їй "даси, коли я скажу, зрозуміла". Далі потерпілу почали бити і ґвалтувати. До 4 ранку з сьомої вечора. Вона плакала, втрачала свідомість, а її били, душили і ґвалтували неодноразово у чотирьох кабінетах. При цьому поліцейські пили алкоголь, вживали наркотики і змушували пити потерпілу".

Адвокат дівчини каже, що правоохоронець так помстився дівчині за те, що вона не захотіла вступити з ним у зв'язок добровільно. Також Мельниченко каже, що у зґвалтованої дівчини є 5-річна дочка, у якої ДЦП.

Нагадаємо, на Київщині затримали двох поліцейських, яких підозрюють у груповому зґвалтуванні. Напередодні в місцеву лікарню у Кагарлику прийшла дівчина, яка заявила про те, що її зґвалтували. Їй трохи більше 25 років. При цьому вона зізналася, зґвалтували її саме співробітники поліції. Раніше її нібито викликали у відділення по справі про крадіжку майна. Служба внутрішньої безпеки провела перевірку і двох поліцейських, в результаті, затримали. За попередньою версією, докази їх причетності до злочину є. З правоохоронних органів підозрюваних тут же звільнили. Разом з тим, глава Національної поліції вирішив розформувати весь підрозділ, де працювали затримані. Їх колишні колеги з Кагарлицького районного відділення тепер зобов'язані будуть пройти переатестацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!