Головна Новини Суспільство події ВІДЕОФАКТ: на камери потрапив резонансний замах на життя наркобарона в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: на камери потрапив резонансний замах на життя наркобарона в Києві

Лідер одного з наркокартелів у Чорногорії, який переховувався в Україні, отримав п'ять куль і зараз бореться за життя в реанімації Києва

27 травня 2020, 15:55 comments2811
Поділіться публікацією:
ВІДЕОФАКТ: на камери потрапив резонансний замах на життя наркобарона в Києві

Заступник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбук" опублікував відео моменту замаху на наркобарона в Києві, яке відбулося 26 травня ввечері на столичному Печерську.

За словами Геращенко, потерпілий отримав п'ять кульових поранень, з яких три припали на грудну клітину. Зараз він перебуває під охороною поліції в реанімації.

Нагадаємо, напередодні на столичному Печерську розігрався не інакше як сюжет з голлівудського бойовика. Банда кілерів спробувала вбити громадянина Чорногорії. Вони підстерегли чоловіка біля його будинку, і вистрілили в нього 5 разів. Злочинців було двоє. Вони сіли в машину і кинулися бігти. Проїхавши кілька сотень метрів, вирішили знищити автомобіль, але в якийсь момент щось пішло не так і кілери ледь не згоріли живцем. Цей момент також потрапив на камери відеоспостереження.

Жертви злочинців теж вдалося вижити, незважаючи на те, що він отримав кілька куль. Зараз чоловік у лікарні. Виявилося, що це лідер одного з наркокартелів у Чорногорії, який продає наркотики по всій Європі. Зараз він перебуває в міжнародному розшуку. Однак кілерам його вдалося знайти швидше, ніж правоохоронцям. Самі вони також далеко не втекли. Разом з подільниками їх схопили під Одесою, коли ті прямували у бік кордону з Молдовою. Всього поліцейські затримали 4 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!