Головна Новини Суспільство події Зґвалтування в поліції Кагарлика: стало відомо про стан молодої матері - жертви копів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зґвалтування в поліції Кагарлика: стало відомо про стан молодої матері - жертви копів

Адвокат постраждалої Євген Мельниченко каже, що жертва зґвалтування в Кагарлику перебуває в шоці і потребує обстеження

27 травня 2020, 16:40 comments3108
Поділіться публікацією:
Зґвалтування в поліції Кагарлика: стало відомо про стан молодої матері - жертви копів

Через чотири дні після групового зґвалтування в поліції Кагарлика Київської області, 26-річна жертва перебуває в шоковому стані. Про це повідомив адвокат постраждалої Євген Мельниченко, пише "Сьогодні".

За словами захисника, у його клієнтки — мами 5-річної дівчинки — діагностували травму голови, залишилися сліди побоїв і ознаки внутрішніх травм, у зв'язку з чим їй належить пройти обстеження та МРТ.

“Це звичайна дівчина з села. На допит вона була викликана як свідок по справах про крадіжки, які траплялися в селі. Що стосується цих крадіжок, то там були дії, які свідчили про те, що це робили чоловіки. Мова йде про злом і проникнення в магазин і крадіжку бензопили", — пояснює Мельниченко.

Відомо, що потерпіла все життя живе в Кагарлицькому районі, і у неї є цивільний чоловік.

Нагадаємо, злочин міг бути спланований: жертву в райвідділ нібито заманив сусід, який відвіз її на уявний допит на своєму авто.

“У відділі поліції на потерпілу чекав п'яний дядько Коля і Сергій — працівники поліції. Цей дядько Коля раніше домагався потерпілу і говорив їй "даси, коли я скажу, зрозуміла". Далі потерпілу почали бити і ґвалтувати. До 4 ранку до сьомої вечора. Вона плакала, втрачала свідомість, а її били, душили і ґвалтували неодноразово у чотирьох кабінетах. При цьому поліцейські пили алкоголь, вживали наркотики і змушували пити потерпілу", — каже Мельниченко.

Як раніше повідомляли "Коментарі", з правоохоронних органів підозрюваних відразу ж звільнили й затримали. Разом з тим, глава Національної поліції вирішив розформувати весь підрозділ, де затримані працювали. Їх колишні колеги з Кагарлицького районного відділення тепер зобов'язані будуть пройти переатестацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!