Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Українська сторона демонтувала фортифікації в Станиці Луганській
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська сторона демонтувала фортифікації в Станиці Луганській

Представники "ЛНР" свої зобов'язання не виконали

4 вересня 2019, 06:55 comments1481
Поділіться публікацією:
Українська сторона демонтувала фортифікації в Станиці Луганській

У вівторок, 3 вересня, роботи з повного демонтажу фортифікаційних споруд біля мосту в Станиці Луганської були закінчені. Про це йдеться в повідомленні Луганської обласної держадміністрації в Facebook.

Повідомляється, що тут працювали 11 осіб інженерної групи ДСНС. Шість працівників автодорожньої служби прибирали пісок і сміття з проїжджої частини дороги. В післяобідній час роботи були закінчені.

"Сьогодні роботи по повного демонтажу фортифікаційних споруд були закінчені", — йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що приблизно в 200 метрах від злому мосту роботи були зупинені, оскільки з ОБСЄ не надійшли гарантії безпеки з боку так званої "ЛНР". Представники окупованих територій свої зобов'язання за демонтажу не виконали.

"Візуально з української сторони можна бачити, що з боку т. зв. "ЛНР" на відстані приблизно 10 метрів від злому мосту знаходиться будка типу "кунг", де нанесені букви "СЦКК". Ця будка буде створювати реальні перешкоди при будівництві мосту. І тому стверджувати, що т. зв. "ЛНР" демонтували всі свої споруди на рубежі мосту, рано", — йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Станиці Луганській не можуть почати розмінування мосту через відсутність гарантій безпеки з боку бойовиків. За словами керівника гя української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін Олександра Борщівського, піротехнічні роботи повинні відбутися не тільки на прилеглих до КПВВ територіях, але і на ділянці біля зруйнованого мосту, щоб почати його ремонт. "Існує розуміння з боку Спостережної місії ОБСЄ щодо вирішення цього питання. Але, на жаль, поки немає реальних підтверджень з боку російських окупаційних адміністрацій про початок цих робіт. Основна причина, чому не відбувається початок робіт по ремонту моста – відсутність гарантій безпеки для наших фахівців з розмінування зі сторони незаконних збройних формувань", — додали в штабі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!