Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Африці зареєстрували випадок небезпечного захворювання, яке вважали переможеним
commentss НОВИНИ Всі новини

В Африці зареєстрували випадок небезпечного захворювання, яке вважали переможеним

Мова йде про небезпечне і часто критичне захворюванням під назвою паралітичний поліомієліт. Раніше вважалося, що щеплення від хвороби допомагають уникнути зараження

13 вересня 2019, 17:00 comments4501
Поділіться публікацією:
В Африці зареєстрували випадок небезпечного захворювання, яке вважали переможеним

Тільки в 1969 році по всіх Сполучених Штатах було зареєстровано вісім випадків паралітичного поліомієліту. Але якщо немовлята і маленькі діти не будуть щеплені по мірі їх появи, осередки захворювання можуть збільшитися. Повідомляє Lancet.

Відомо, що в 1977 році США спостерігали свій останній природний випадок поліомієліту. Хоча паралізуюча хвороба в даний час близька до ліквідації в усьому світі, вона все ще поширюється в Афганістані і Пакистані, де 66 нових випадків було зареєстровано в цьому році станом на 22 серпня.

Між тим, десятки нових випадків, виявлені в Африці. Вони були викликані вакцинными штамами, які повернулися хвороботворними версіями. Дослідники повідомили, що більш нові версії вакцин, які ще не впроваджені, мають менший побічний ризик виникнення захворювань. Кампанії по вакцинації все ще потрібні всюди, інакше хвороба знову зародиться, каже Олівер Розенбауэр, представник Глобальної ініціативи з ліквідації поліомієліту. Відродження може призвести до 200 000 нових випадків в усьому світі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому особливість новинки від Apple IPhone 11 pro. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!