Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Журналісти трьох телеканалів провели флешмоб із заклеєними ротами
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти трьох телеканалів провели флешмоб із заклеєними ротами

Телеканали припинили активне мовлення на 30 хвилин

2 жовтня 2019, 14:28 comments3960
Поділіться публікацією:








Журналісти трьох телеканалів провели флешмоб із заклеєними ротами

Журналісти телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK провели акцію протесту у відповідь на спробу української влади придушити свободу слова в Україні. Про це повідомляє інтернет-видання "112.ua".

"Українська влада хоче закрити рот всім, хто говорить те, що їм не подобається. Однак попри всі ці спроби, заборонити роботу незалежних ЗМІ у них не вийде. Ми продовжимо боротися в надії, що слово Україні, рано чи пізно стане вільним", — зазначив гендиректор телеканалу "112 Україна" Єгор Бенкендорф.

У сюжеті, що транслюється на сайті "112.ua" демонструється, як кілька десятків журналістів стоять на знімальному майданчику з заклеєними ротами. Ведучі, які коментували ситуацію навколо тиску на ЗМІ, сиділи у напівтемній студії, де освітлення практично відсутнє. Крім цього, всі три телеканали припинили активне мовлення на півгодини.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Національний рада по теле — і радіомовленню відмовилася продовжувати ліцензію на цифрове мовлення каналу "112-Україна".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!