Головна Новини Суспільство мистецтво і культура «Він зумів стримати голод і врятувати більше 3 тисяч людей»: в Україні знімають фільм про Голодомор
commentss НОВИНИ Всі новини

«Він зумів стримати голод і врятувати більше 3 тисяч людей»: в Україні знімають фільм про Голодомор

Роль Якова Дробота у фільмі "Яків" зіграє актор Євген Ламах

23 жовтня 2019, 21:19 comments2788
Поділіться публікацією:
«Він зумів стримати голод і врятувати більше 3 тисяч людей»: в Україні знімають фільм про Голодомор

У Києві знімають фільм про Якова Дробота – людину, яка під час Голодомору проявила нехарактерну для того часу сміливість і мужність. Дробот зміг стримати голод в своєму селищі і врятувати від неминучої смерті більше 3 тисяч людей. Про це повідомляє видання "Радіо Свобода".

За інформацією видання, в даний момент у столиці продовжують йти зйомки фільму "Яків". Незважаючи на те, що про прем'єру фільму поки що говорити дуже рано, його режисер Вікторія Трофименко приділила час журналістам і розповіла, хто став головною музою даного проекту.

"Яків Дробот – надзвичайно відважний чоловік. У той час він був одним із тих, хто зумів створити колгосп, об'єднати людей і врятувати їх від неминучої голодної смерті. Йдучи на це, він розумів, що його можуть просто "здати" — таких як він тоді висилали або розстрілювали. В результаті, йому вдалося врятувати більше 3 тисяч людей", — зазначає Трофименко.

Режисер фільму також зазначила, що завдання перед командою була дуже складне – знайти і детально вивчити інформацію, що описує життя людей у 1932-1933 роках. Трофименко, як вона сама зазначає, дуже важливо, щоб життя головних героїв фільму "Яків" максимально точно розповіло про події того часу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кіностудії Disney працює над новим пригодницьким фільмом "Круїз Джунглях", головну роль в якому зіграє самий високооплачуваний актор 2019 року за версією Forbes Дуейн "Скеля" Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!