Головна Новини Суспільство мистецтво і культура До Зеленського більше половини киян ставляться позитивно
commentss НОВИНИ Всі новини

До Зеленського більше половини киян ставляться позитивно

Всього в соціальному опитуванні взяли участь 803 респондента

29 жовтня 2019, 12:34 comments1536
Поділіться публікацією:
До Зеленського більше половини киян ставляться позитивно

У Києві більше половини місцевих жителів позитивно ставляться до президента України Володимира Зеленського. Згідно з соцопитуванням, главі держави довіряють 54% киян. Відповідне дослідження оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології.

Так, опитування проводилося з 11 по 22 жовтня. Усього в дослідженні взяли участь 803 респондента, з якими були проведені телефонні інтерв'ю.

"Серед діячів зі списку краще ставлення до себе (по балансу позитивного-негативного ставлення) має В. Зеленський — 54% киян позитивно до нього ставляться, 22% негативно, баланс 32%. Далі йдуть В. Кличко (40% проти 35%, баланс 5%) і С. Вакарчук (39% проти 24%, баланс 15%). Також позитивний баланс мають Д. Разумков (34% проти 16%, баланс 18%), Н. Томенко (27% проти 14%, баланс 13%), А. Пальчевський (22% проти 11%, баланс 11% ). Інші діячі мають близький до нуля або від’ємний баланс", — повідомили в прес-службі інституту соціології.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Олексій Гончарук відкрили відремонтовану ділянку "дороги життя" — траси Запоріжжя-Маріуполь. У своєму зверненні президент зазначив, що за три роки було побудовано всього 70 км дороги, а за останні три місяці — 130 км.

"Якщо всі дороги ми будемо будувати, то ми встигнемо за 4,5 року побудувати найважливіші траси нашої країни і об'єднаємо не тільки всіх людей, але і об'єднаємо інфраструктуру", — сказав Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kiis.com.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!