Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ціна правди: Джамала записала саундтрек до фільму про Голодомор
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціна правди: Джамала записала саундтрек до фільму про Голодомор

Співачка презентувала кліп до фільму «Ціна правди»

21 листопада 2019, 14:00 comments3231
Поділіться публікацією:








Ціна правди: Джамала записала саундтрек до фільму про Голодомор

Сьогодні, 21 листопада, українська співачка Джамала презентувала офіційний саундтрек до історичного трилеру "Ціна правди". Кліп опублікований на YouTube-каналі FILM.UA Group і набрав вже більше 600 переглядів.

36-річна артистка сама написала музику до пісні, а над текстом працювала разом з письменницею Вікторією Платовою. Прем'єра кліпу відбулася напередодні Дня пам'яті жертв голодомору, який відзначається щороку у четверту суботу листопада.

Прем'єра самого фільму, над яким працювала польський режисер Агнешка Холланд відбудеться через тиждень, 28 листопада. Відомо, що зйомки кінострічки проходили на території Польщі, Великобританії та України. Кінокритики прогнозую історичному трилеру великий успіх, так як його вже високого оцінили на міжнародних кінофестивалях.

Сюжет фільму піднімає одну з найболючіших і трагічних тем українського народу – Голодомор 1932-1933 років. В центрі історії знаходиться валлійський репортер, який першим наважився відкрито заявити про Голодомор в Україні.

Співачка Джамала заявила, що її дуже зворушив сюжет кінокартини і що сама його ідея переплітається з творчістю співачки, яка вже презентувала світу історію про геноцид кримськотатарського народу в пісні "1944".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що група "ТНМК" разом з Міністерством культури випустили анімаційний кліп, де розказана вся історія України за 5 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!