Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Слуга народа 2" визначений кращим іноземним фільмом на фестивалі у Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народа 2" визначений кращим іноземним фільмом на фестивалі у Китаї

Український фільм "Слуга народу 2" отримав нагороду у номінації "Кращий фільм іноземного виробництва"

29 листопада 2019, 12:05 comments2761
Поділіться публікацією:
"Слуга народа 2" визначений кращим іноземним фільмом на фестивалі у Китаї

Повнометражна картина "Слуга народу 2" отримала звання найкращого іноземного фільму на міжнародному фестивалі 2nd Pioneer Art Film Festival (PAF) у місті Чунцин, Китай. Про це повідомили на сайті студії "Квартал 95".

Повідомляється, що дні українського кіно в Китаї пройшли вперше. Так, вітчизняний кінопродукт з назвою, яку тепер носить найбільш чисельна парламентська фракція в нинішньому скликанні Верховної Рада, отримав приз у номінації "Кращий фільм іноземного виробництва". Нагороду привіз в Україну представник Держкіно  Артем Голосов. Досить незвично виглядає китайська версія афіші фільму, де на велосипеді та з булавою зображений Володимир Зеленський ще у статусі актора.

qEZjz8lu3kaLdne8pVkTOCRi6.jpg

У компанії зазначили, що політична комедія про "народного президента" Василя Голобородька давно мала успіх: формат першого сезону серіалу придбала американська компанія FOX Studios, а також чимало виробництв у більш ніж 20 країнах світу.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що американський щотижневик Time опублікував десятку найкращих фільмів останнього десятиріччя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!