Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У ''Слузі народу'' розповіли, як Зеленський готується до переговорів з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У ''Слузі народу'' розповіли, як Зеленський готується до переговорів з Путіним

Зеленський ретельно готується до майбутньої зустрічі в нормандському форматі і разом з експертами опрацьовує сотні сценаріїв цих переговорів

3 грудня 2019, 14:24 comments1669
Поділіться публікацією:
У ''Слузі народу'' розповіли, як Зеленський готується до переговорів з Путіним

Президент України Володимир Зеленський ретельно готується до переговорів з російським лідером Володимиром Путіним, які мають відбутися в "нормандському форматі" 9 грудня. Про це кореспонденту видання "Коментарі" розповів голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія.

"Я не хвилююся, що інтереси України будуть здані, тому що бачу, як президент багато працює над цим питанням, як вони (члени президентської команди, — ред.) готуються, опрацьовують сотні сценаріїв цих переговорів, консультуються з багатьма вченими, дипломатами, військовими. Тому у мене 100-відсоткова впевненість у тому, що інтереси України будуть захищені", — зазначив Арахамія.

Також він підкреслив, що інформація щодо переговорів буде відкритою.

"Президент відкрито говорив, що ніякої закритою інформації не буде. Він сказав, чому ми їдемо (на переговори в Париж, — ред.), що ми маємо на порядку денному. А як все в підсумку відбудеться – залежить від майстерності переговорів президента і його команди", — говорить парламентарій.

Крім того, Арахамія переконаний, що зустріч з Зеленського Путіна необхідна, і глава української держави вже готовий до цієї зустрічі і буде продовжувати готуватися до 9 грудня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський закликав українців не звертати увагу на політиків, які маніпулюють фактами і сіють неспокій у суспільстві напередодні доленосного саміту "нормандської четвірки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!