Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Новий рік-2020: куди піти з дитиною на вихідні у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий рік-2020: куди піти з дитиною на вихідні у Києві

Новорічні заходи для дітей почнуться в столиці вже з середини грудня

14 грудня 2019, 00:33 comments2593
Поділіться публікацією:
Новий рік-2020: куди піти з дитиною на вихідні у Києві

Новий рік асоціюється з казкою не тільки у дітей, але і у дорослих. Вихідні і казкова атмосфера навколо дозволяють на час забути про клопотах і повноцінно відпочити. До того ж, в останні роки в зимові свята у багатьох містах проводять все більше тематичних заходів. Особливо в цьому плані виділяється столиця.

Підготовка до Нового 2020 року та Різдва у Києві почалася ще в листопаді, а тематичні заходи для дітей розпочнуться вже з середини грудня.

"Зимова країна" на ВДНГ

Майданчик для зимового відпочинку у Києві буде працювати з 7 грудня по 19 січня. Тут є безліч розваг як для дітей, так і для дорослих: каток, фудкорт, виставка крижаних скульптур та фото-зони. Також діти зможуть познайомитися особисто з Дідом Морозом і його ельфами, а також навчитися робити іграшки своїми руками. Вартість розваг для дітей обійдеться від 200 до 300 грн.

Каток в парку Шевченка

"Романтичний каток" у парку Шевченка буде працювати з 10 грудня до 15 січня з 11:00 до 21:00 . Тут є безліч фотозон і місць для відпочинку. Покататися на ковзанах на цій ковзанці можна безкоштовно, правда, для того, щоб отримати ковзани, потрібно буде залишити в заставу гроші або документи, посвідчують особу.

Софійська площа

На Софійській площі в Києві вже традиційно буде розташовуватися головна ялинка країни. Її одпі урочисто запалять 19 грудня, у день святого Миколая. У той же час тематична різдвяна ярмарок відкриється вже 14 грудня і буде працювати до 19 січня. Цієї зими її темою стане казка "Лускунчик".

"Лапландія 360"

Крім новорічної ялинки на Софійській площі у Києві можна буде подивитися виставу для дітей, яку відправить на батьківщину Санти Лапландію. Щоправда за те, щоб побачити виставу доведеться заплатити 190 грн.

Повнокупольне шоу в планетарії "Космічне Різдво"

У планетарії для дітей підготували спеціальну програму "Космічне різдво". Відвідувачі зможуть побачити театралізоване шоу, в якому є ігри і діалоги з глядачами, а все буде транслюватися на куполі планетарію на 360градусов і з 3D-ефектом. Обійдеться така розвага у 250-450 грн. А відвідати його можна в період з 19 грудня до 7 січня.

Новорічна програма в цирку "Подорож задзеркаллям"

У столичному цирку також підготували новорічну програму для дорослих і дітей, яку будуть показувати з 19 грудня до 12 січня. Квитки обійдуться в 100-590 грн.

Мюзикл "Фабрика Санти"

В Театр опери і балету для дітей та юнацтва напередодні нового року покажуть мюзикл, дії якого відбуваються в переддень Різдва на фабриці Санти. Подивитися його можна буде в період з 19 по 29 грудня. Вартість квитка – від 50 до 250 грн.

Льодове шоу "Холодне серце" (Frozen)

А ось після Нового року, 3-6 січня в Будинку культури і мистецтв СБУ покажуть театралізоване шоу на ковзанах, заснований на сюжеті одного з самих популярних мультиків серед малюків в останні кілька років – "Холодне серце". Коштуватиме вхід на таке шоу в 299-999 грн.

Мюзикл "Пен: Втрачений скарб"

22 грудня 16:30 і 19:00 на проспект Визволителів, 1, Hillsong Conference Hall відбудеться новорічну виставу, головними героями в якому будуть Дід Мороз і Снігуронька, а також Пітер Пен і лиходій Капітан Крюк. Обійдеться похід на подання в 80-300 грн.

Раніше "Коментарі" писали про те, куди відправитися у відпустку на Новий рік і Різдво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!