Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Корпоратив «Слуги народу»: «Олів'є», «Шуба» та збір коштів на благодійність
commentss НОВИНИ Всі новини

Корпоратив «Слуги народу»: «Олів'є», «Шуба» та збір коштів на благодійність

"Слуги народу" скинуться на новорічний корпоратив

20 грудня 2019, 14:25 comments1917
Поділіться публікацією:
Корпоратив «Слуги народу»: «Олів'є», «Шуба» та збір коштів на благодійність

Новорічний корпоратив партії "Слуга народу" відбудеться сьогодні близько 18:00 в київському КВЦ "Парковий" і буде благодійним. Про це в кулуарах парламенту розповів кореспонденту "Коментарів" народний депутат, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Ми робимо так, як роблять всі українці – просто скидаємося грошима і організовуємо собі невеличке свято. Все відбувається у КВЦ "Парковий". Чим будуть пригощати – я не знаю, нам не давали на затвердження меню. Думаю, що буде все стандартно: якийсь салат "Олів'є", "Шуба", — розповідає нардеп.

Корнієнко підкреслює, що захід буде благодійним. Мовляв, це було спільним рішенням нардепів, тому що різдвяні свята – це час для чудес, добра та благодійності".

"Позавчора у нас тут (у Верховній Раді — ред.) гостювали діти. Була пропозиція частину зарплати направити на благодійність – по 1000 гривень від кожного депутата. Давайте хоча б раз в рік будемо добрими чарівниками. І, враховуючи велику кількість людей на сьогоднішньому корпоративі, навіть якщо кожен по 100-500 гривень пожертвує – вийде серйозна сума, яку можна буде передати або благодійним фондам, або направити адресно людям, які потребують допомоги", — підсумував Олександр Корнієнко.

Як повідомляв портал "Коментарі", новогоднюю вечірку партії "Слуга народу" оплатять депутати з власної кишені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!