Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Пожежа в Одеському коледжі: в регіональному главку ДСНС «полетіли голови»
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в Одеському коледжі: в регіональному главку ДСНС «полетіли голови»

У ГУ ДСНС в Одеській області змінили керівництво

21 грудня 2019, 10:08 comments1479
Поділіться публікацією:
Пожежа в Одеському коледжі: в регіональному главку ДСНС «полетіли голови»

Начальник ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області Віктор Федорчак та його заступник Михайло Вовк звільнені з займаних посад. Про це повідомляє прес-служба Управління.

Так, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак і Михайло Вовк були звільнені 19 грудня наказами ДСНС №528 і №529 відповідно.

Крім того, наказом №530 від 20 грудня полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк призначений на посаду начальника ГУ ДСНС в Одеській області.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу розпочалася масштабна пожежа. В результаті пожежі загинули 16 осіб.

Порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (неналежне виконання посадовими особами своїх службових обов'язків, що заподіяло істотну шкоду інтересам окремих громадян і держави) Кримінального кодексу України. Поки що жодному працівнику ДержНС не оголошено про підозру.

Причиною пожежі визнана несправність електропроводки або побутових електроприладів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!