Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Опублікована реклама, яка допомагає з головою зануритися в новорічну атмосферу
commentss НОВИНИ Всі новини

Опублікована реклама, яка допомагає з головою зануритися в новорічну атмосферу

Іноді для святкового настрою не вистачає тільки трохи новорічної реклами

3 січня 2020, 03:37 comments1429
Поділіться публікацією:








Опублікована реклама, яка допомагає з головою зануритися в новорічну атмосферу

Новорічні та різдвяні свята багатьох з нас змушують, як у дитинстві, поринути в казкову атмосферу і почати вірити в чудеса. Крім аромату ялинки, мандаринів та бенгальських вогнів допомагають зануритися в святкову атмосферу ще й фільми, музичні кліпи, а також передноворічна реклама.

Маркетологи в останні роки намагаються знайти щось особливе і додати в рекламні ролики трохи чарів та казки, пише AdMe.

Дракон, який всім заважав


Передноворічна метушня може засмутити, якщо ти дракон, який не може зліпити сніговика, ні покататися на ковзанах, а ще й у жителів міста до нього упереджене ставлення. Головний герой реклами в особі дракона вирішив сховатися від усіх, щоб не доставляти проблем. Але його знайшла дівчинка, яка придумала спосіб, як його врятувати.

Повзрослей!


Дівчинці хочеться грати в оленів Санти з сестрою, але вона лише говорить, що потрібно дорослішати. У той же час папа вирішив влаштувати дівчинці свято і в неї з'являється справжній олень.

Давай зробимо Різдво особливим!


Дівчина вирішила добути північне сяйво, після того, як його побачила і їй це вдається. Після з допомогою чарівної димки стала створювати святковий настрій. Але чи залишиться для неї самої хоч трохи чарівництва?

Повернення Інопланетянина


Головний герой фільму "Інопланетянин" став дорослим чоловіком, який обзавівся власною сім'єю. Але напередодні Різдва до нього приходить довгоочікуваний гість — Інопланетянин. Батько сімейства знайомить рідних зі старим другом і всі знаходять спільну мову. Але інопланетянину треба повертатися додому, адже його там теж чекають.

Різдво для всіх


Свята існують для всіх. І дорослим так важливо іноді забувати про все і хоч трохи відчувати себе дітьми.

Вся справа в уяві


У наш час складно когось здивувати новим сучасним гаджетом. Але іноді важливо включати уяву, щоб відправитися в захоплюючу подорож.

Найважливіше поряд


Напередодні свята бабуся приїжджає до онуків, але у однієї дівчинки немає того самого святкового настрою. Але один спосіб все-таки є...

Іноді потрібно радувати інших


Дитячі спогади іноді підштовхують до нових добрих справ. Дівчина дивиться відео, на якому приміряє мамину сумку, а тато дарує їй виток гірлянд. І раптом кур'єр приносить посилку.

Чи зможе знайти тебе Санта


Дівчинка збирається з родиною в похід і хвилюється, що Санта не зможе знайти її. Тому вона залишає записки по всьому будинку, а також спеціальні знаки на шляху. Насправді виявляється, що не важливо, де ти знаходишся, адже Новий рік та Різдво в першу чергу повинні бути в серці.

Ми його зловили!


Всі діти мріють побачити в живу Санту, але щоб це зробити потрібен добре продуманий план. Виявляється, що процес набагато цікавіший за результат і головне вірити в чудеса.

Раніше "Коментарі" писали, що в Бразилії випустили рекламу презервативів з російським президентом Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!