Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Зоряні санкції слабшають": у шоу "Вечірній квартал" виступив поп-виконавець, якому заборонено в'їзд в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зоряні санкції слабшають": у шоу "Вечірній квартал" виступив поп-виконавець, якому заборонено в'їзд в Україну

Шведський виконавець Dr. Alban був персоною нон грата в Україні після виступу в аннексованому Криму

5 січня 2020, 09:55 comments4368
Поділіться публікацією:
"Зоряні санкції слабшають": у шоу "Вечірній квартал" виступив поп-виконавець, якому заборонено в'їзд в Україну

Популярний в середині 90-х шведський поп-виконавець нігерійського походження Dr. Alban виступив у новорічній програмі шоу "Вечірній квартал" після того, як про дозвіл на його в'їзд в Україну, заступився сам глава держави Володимир Зеленський. Про це музикант написав на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Dr. Alban був внесений у список заборони для перетину кордону з Україною у зв'язку з гастролями в Криму вже після того, як півострів був анексований Російською Федерацією.

"Мені був заборонений в'їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному острові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже гарна прогулянка в Києві з президентом", — зазначено в публікації Dr. Alban.

KHdPV32sWw_F1ek5voj15f5fT.jpg

Нагадаємо, що раніше портал "Коментарі" повідомляв про візит в Київ і відомої російської активістки Ірини Хакамади, яка нібито теж виступала в підтримку анексії Криму, хоча прямих доказів цього немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!