Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Збірка Оксани Забужко потрапила у лонг-лист The New York Times
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірка Оксани Забужко потрапила у лонг-лист The New York Times

Письменниця з Луцька підкорила світових літераторів своїми проникливими творами про Україну

16 січня 2020, 14:25 comments2117
Поділіться публікацією:
Збірка Оксани Забужко потрапила у лонг-лист The New York Times

Авторитетне видання The New York Times опублікувало список літератури, рекомендованої до прочитання в 2020 році, і в списку з 77-ми найменувань виявився збірник українки Оксани Забужко "Тут могла б бути ваша реклама". Рецензія на книгу опублікована на сайті інтернет-журналу.

"Розповіді Забужко оповідають про Помаранчеву революцію в Україні, суперництво в тенісі і багато іншого", — зазначено в повідомленні.

Наголошується, що це не перший випадок, коли творчість Оксани Забужко помічено на міжнародному рівні. Її попередній роман "Музей покинутих секретів" швейцарське видання Tages Anzeiger визнало одним із найкращих романів цього століття.

Оксана Стефанівна Забужко — письменник і поетеса з Луцька. Її творчі розповіді переведені на багато мов світу, сама вона є володарем низки престижних літературних премій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про список всіх номінантів на кінопремію Оскар-2020. В перелік претендентів на головну нагороду в світі кіно претендують такі актори як Леонрадо Дікапріо, Бред Пітт, Скарлетт Йоханссон і Рене Зелвеггер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!