Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Валерій Сюткін, захоплений анексією Криму, їде в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Валерій Сюткін, захоплений анексією Криму, їде в Україну

У 2014 році співак назвав окупацію Криму "блискучою" операцією

16 січня 2020, 18:29 comments2465
Поділіться публікацією:
Валерій Сюткін, захоплений анексією Криму, їде в Україну

У квітні в київському концертному залі Палацу "Україна" може пройти концерт популярного в кінці 90-х російського артиста Валерія Сюткіна. Про це повідомляється на афішах локації.

Незважаючи на те, що Сюткін став значно рідше з'являтися на екранах в останні роки, в 2014 році під час літнього інтерв'ю телеканалу "Дождь", музикант висловив своє ставлення до приєднання Кримського півострова до Російської Федерації.

"Історично, якщо сказати про Крим, там помилка була раніше, коли Микита Сергійович його з легкої руки привласнив. Як проведена операція Володимиром Володимировичем? Блискуче. Без крові, красиво і історична справедливість може бути відновлена",- зазначив тоді Сюткін.

У зв'язку з цим український комік і волонтер Сергій Притула написав іронічний пост, де висміяв перспективи виступу Валерія Сюткіна в українському Палаці з урахуванням таких "блискучих" висловлювань.

EnRCaY_zvNVAumqWNZz1t7oEn.jpeg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після Нового року в мережі вибухнув скандал через те, що нібито президент України Володимир Зеленський втрутився в заборону СБУ і наказав впустити в Україну поп-зірку Dr.Alban, також делавшем в минулому неоднозначні заяви про анексію Криму. Прикордонники спростували причетність гаранта, а щодо виконавця популярних хітів 90-х ніяких заборон не надходило.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!