Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "СБУ жує соплі": відомий продюсер різко відгукнувся про концерти російських артистів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"СБУ жує соплі": відомий продюсер різко відгукнувся про концерти російських артистів в Україні

На думку Ігоря Кондратюка, імена російських артистів, гідних виступати на українських сценах, можна перелічити на пальцях

19 січня 2020, 09:55 comments8071
Поділіться публікацією:
"СБУ жує соплі": відомий продюсер різко відгукнувся про концерти російських артистів в Україні

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк обурився анонсуванням концертів у Палаці "Україна" таких виконавців російської естради як Валерій Сюткін і Олександр Сєров. Про це він написав у блозі "Обозрєвателя".

"Я розлючений від того, що є придурки, по — іншому їх назвати не можна, — які запрошують давати концерти в Україні людей, які проти незалежності України. Вони просто хворі на голову продажні тварі. Я не знаю, яке концертне агентство їх запросило, але цього категорично не можна робити.", — зазначено в повідомленні.

На думку Кондратюка, така лояльність до артистів, які всіляко висловлюють свою солідарність із зовнішньою політикою президента Володимира Путіна, зокрема, за анексованої території Криму, розбещує людей і нівелює всі моральні норми.

"А якщо говорити простими словами, то це просто свинство", — сказав продюсер.

Ігор Кондратюк зазначив, що в Росії на сьогодні існує з десяток артистів, які мають підстави для того, щоб виступати перед українською публікою: серед них Лія Ахеджакова, Андрій Макаревич, сатирик Віктор Шендерович і ще кілька, хто відкрито і публічно заявляє про незгоду з Кремлем.

"Йдіть до школи. Розбирайтеся в банальних речах, зокрема в тому, хто такий Сєров і Сюткін. Великий, блін, рок-н-рольщик. А СБУ жує соплі, не робить жодних заяв. Я вважаю, що СБУ не має права цього допускати, якщо вона Служба безпеки України, а не просто хлопці, які заробляють гроші", — резюмує автор послання.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україну з гастролями їде Валерій Сюткін, який підтримав анексію Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!