Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Продюсер Сєрова слізно просить впустити співака в Україну, щоб провести концерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Продюсер Сєрова слізно просить впустити співака в Україну, щоб провести концерт

Активісти розбурхані анонсованим візитом артиста, який виступав у аннексированном Криму, звернулися в СБУ

22 січня 2020, 13:58 comments2739
Поділіться публікацією:
Продюсер Сєрова слізно просить впустити співака в Україну, щоб провести концерт

Вже цієї весни у київському Палаці "Україна" має відбутися концерт відомого російського поп-виконавця Олександра Сєрова, який внесений у базу "Миротворця" у зв'язку зі своїм відвідуванням окупованого Криму з сторони Російської Федерації, що є фактичним визнанням анексії законною. Патріотично налаштовані організації негайно відреагували на анонс концерту, а журналісти звернулися до СБУ з проханням пояснити позицію силового відомства щодо Сєрова. Про це повідомляє видання "Апостроф".

Так, за словами новинного порталу, у СБУ немає розпорядження про недопущення артиста в Україну, однак, оскільки факт відвідин Криму Сєровим зафіксовано, представники Служби Безпеки передали цю справу в Держприкордонслужбу.

bctDSlM9OHcjquKPszQdCYn8E.jpg

Піар-менеджер Олександра Сєрова Олександр Орлов відреагував на таку бурхливу діяльність для ймовірної заборони співакові виступати і відвідувати Україну і заявив, що готовий звертатися з офіційним листом до Верховної Ради.

"Ми хочемо приїхати з чистим серцем, чистою совістю. Тому що Олександр Миколайович народився в Україні і у нього такий вік, що він хотів би відвідати рідних і близьких, побувати на могилі матері. Тут випала така можливість, але чомусь його розцінюють як окупанта, нехорошу людину. Ми нічого поганого не робили... Ми, чесне слово, не знали, що потрібно перетинати кордон через Україну. І ми, дійсно, винні в тому, що не так перетнули. Ми готові визнати це. Ми визнаємо позицію України, шкода, що все так вийшло", — зазначив продюсер у своєму зверненні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харкові планує виступити відомий актор з Росії, який також гастролював з виставою в окупованому Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!