Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Стало відомо, хто "вирве перемогу в Нацвідборі та поїде на «Євробачення – 2020»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто "вирве перемогу в Нацвідборі та поїде на «Євробачення – 2020»

Названий вірогідний переможець Національного відбору в Україні, який відправиться на пісенний конкурс у Нідерланди

19 лютого 2020, 13:59 comments2862
Поділіться публікацією:
Стало відомо, хто "вирве перемогу в Нацвідборі та поїде на «Євробачення – 2020»

Музичні експерти традиційно зробили свої прогнози щодо того, хто переможе у фіналі нацвідбору 22 лютого і відправиться до Нідерландів на "Євробачення" 2020. На першому місці опинилася співачка KRUTЬ, — пишуть Vesti.ua.  

На думку директора з розвитку премії YUNA Ігоря Панасова, Марина Круть отримає дві вищі балу, як і в півфіналі. "З єдиною проблемою, яка у неї була в півфіналі, це мандраж вона, сподіваюся, впоратися. В іншому KRUTЬ сильнішими за своїх конкурентів ", — вважає Панасів.

Продюсер радіостанцій "П'ятниця" і "Авторадіо Україна" Анна Свиридова вважає, що Марину Круть погубить її недосвідченість і за бандурою сховатися на сцені не вийде.

Головними ж конкурентами співачки виявилися переможці другого півфіналу, які також, як і вона, отримали максимальні бали від журі і глядачів — група TVORCHI.

"Півфінали показали, що журі та глядачі набагато лояльніше налаштовані до сучасної музики, ніж раніше, і добре голосують за таких учасників, як TVORCHI, — вважає Свиридова. — І це стане проблемою для David Axelrod, який виявився єдиним представником класичної естради в цьому фіналі. Його номер хоч і хороший, але сильно архаїчний. Думаю, що і на головному конкурсі подібна пісня не зможе виділитися із загального потоку ".

На третьому місці головна фаворитка Національного відбору до початку ефірів Jerry Heil. На думку Ігоря Панасова і Анни Свиридової, ця співачка хоч і може поборотися за перемогу, але шанси її невеликі. Її проблема в тому, що не дивлячись на популярність її роликів в YouTube, вона поки що слабкий шоу-мен — її номер не вражає глядачів і журі.

Всього на один бал менше у KHAYAT, який теж поки не розгубив з точки зору наших експертів шанси на перемогу. Як вважає музичний журналіст Оксана Гончарук, у нього є всі складові, щоб справити враження на журі і глядачів: "Його пісня модна, а голос один з найсильніших в цьому фіналі, якому можна довірити долю країни в конкурсі, — вважає вона. — Крім цього в ньому відчувається впевненість в собі і своєму матеріалі, а це викликає повагу ".

Трохи шансів на перемогу у David Axelrod — з точки зору експертів, на перше місце він може розраховувати тільки в разі, якщо любителі класичної естради включатися своїми смс в боротьбу з молодими артистами. На думку Ігоря Панасова, Axelrod навіть може зайняти друге або третє місце у глядачів, проте журі високої оцінки йому не поставить і для загальної перемоги набраних очок буде недостатньо.

Як повідомляло видання "Коментарі", в січні на офіційному сайті з'явилися перші пісенного конкурсу. Так, на думку букмекерів перше місце займе РФ, яка поки ще не назвала ім'я виконавця, представляє країну на конкурсі. Нагадаємо, в минулому році на Євробачення від Росії вдруге відправився Сергій Лазарєв, який посів третє місце.

А ось, Україна опинилася на дев'ятому місці в опублікованому рейтингу. Відзначимо, ім'я представника України стане відомо у фіналі Нацвідбору, який відбудеться 22 лютого.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://vesti.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!