Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Віщати для жителів ОРДЛО і Криму": Мінкульт оголосить конкурс на пост глави нового телеканалу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Віщати для жителів ОРДЛО і Криму": Мінкульт оголосить конкурс на пост глави нового телеканалу

Мінкульт запускає телеканал, який буде конкурувати з російською пропагандою на окупованих територіях

19 лютого 2020, 22:50 comments1517
Поділіться публікацією:
"Віщати для жителів ОРДЛО і Криму": Мінкульт оголосить конкурс на пост глави нового телеканалу

Міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський підписав розпорядження про оголошення конкурсу на посаду керівника українського телеканалу, який буде мовити на окупованих територіях. Про це повідомляє "Громадське".

"Сьогодні я підписав розпорядження про оголошення конкурсу на посаду керівника телеканалу і він буде оголошений вже найближчим часом", — запевнив міністр в ефірі передачі "Мокрик По Живому".

Раніше конкурс не міг бути оголошений чисто через бюрократичні нюанси, адже міністерство знаходилося в процесі об'єднання. Бородянський уточнив, що об'єднане міністерство з'явилося тільки з 1 січня 2020 року.

"Ми гнали, як тільки можливо, щоб це швидко оголосити", — резюмував глава Мінкультури.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні запланували проект телемовлення нових українських каналів, покликаних залучати глядачів на окупованих Росією територіях і створювати альтернативу пропаганді, спрямованої на сепаратистські настрої.

"Спочатку запустимо розважальний інформаційний канал, який буде поєднувати в собі найкращі розважальні українські  програми та інформаційне мовлення. У нас вже є план, як це буде виглядати", — повідомляв наприкінці минулого року Володимир Бородянський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!